Post by concclimnaliti on Mar 13, 2022 20:09:55 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Games - Lost Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Games - Lost Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené primogemy ▞▞▞
▞▞▞ Escape Games - Lost Temple 2022 version ▞▞▞
Páči sa mi spôsob, akým tvoríte puzzle... A v tmavom režime je ťažšie nájsť predmety, ale je to zaujímavé...
Príliš veľa reklám, hra sa nedá hrať!!!
Dobrý príbeh a pekné mini hry a hádanky. Bavilo ma hrať. Niekedy je trochu ťažké nájsť tú správnu stopu, ale vo všeobecnosti je to v poriadku. Finálna hra s miznúcimi emblémami je veľmi náročná
Ak to mám pod kontrolou, ani tejto hre nedávam 1 hviezdičku. dávajú nám hádanku, ktorá sa nikdy nedá vyriešiť, oklamú nás, aby sme videli ich reklamy, darebáci, krvaví ľudia
10 z 10, skvelá grafika a šikovné hry, frustrujúce, ale lákavé, nie nemožné.
Je to veľmi dobrá hra na riešenie všetkých úrovní
Skvelá hra miluje hádanky, ALE stále padá a zatvára sa, keď ste v polovici hádanky. Potom musíte znova načítať a začať znova
Escape Games - Lost Temple Περιπέτεια mqni
Zabaví vás. Myslíš si, že starneš desať minút a to bola hodina táááák... Veľa šťastia
zatiaľ dobrý príbeh, hádanky sú jednoduché na vyriešenie, dobré pre začiatočníkov v dobrodružných hrách alebo pre deti
Chýba mi pri otváraní poslednej úrovne.. Vymazal som všetky úlohy a odomkol úroveň, ale neviem ju otvoriť... Otvára sa iba logo vincel studio
Zastavte odstraňovanie komentárov, ktoré zvýrazňujú problémy. Napríklad žiadne približovanie a sledovanie nevyhnutných reklám, aby ste mohli postupovať, pretože úlohy sú príliš náročné. Očividne sa vyrábajú iba 5-hviezdičkové recenzie. Druhá hviezda je za krásnu grafiku.
Hádanky ponúkajú slušnú výzvu bez toho, aby boli príliš jednoduché alebo ťažké. Je tam slušné množstvo obsahu. Nie také krátke, aby to bolo príliš rýchle a nie také dlhé, aby to bolo únavné. Bolo by to 4 alebo 5 hviezdičiek, ale stráca hviezdy kvôli poslednej hre. Nie je to náročné. Je to frustrujúce. Začnete tým, že si musíte zapamätať 3 mantry. Potom to preskočí na 6. Problém je, že sú si príliš podobné. Nie sú na obrazovke dostatočne dlho na to, aby si ich všetky všimli, a miznú príliš nenápadne.
jednoduché nájsť predmety, hádanky sú náročné, ale doslova nič iné neexistuje.
Dobrá hra, ale vyskytla sa chyba, takže nemôžem prejsť cez túto hádanku, aj keď som ju vyriešil. Tak som odinštaloval.
Po jedinečnej kapitole 1 som nútený zdieľať na Facebooku. Moc sa mi nechce, ale dobre... ALE, aj po zverejnení na FB hra odmieta pokračovať. Ďalšia chyba? Čo tak iná (iná) hra!...
Vlinder Life: Dress up games Опуштене vbp
Super hra
Milujem túto hru, ale reštartovať každý deň znova v kapitole 1, pričom by som mal prejsť na kapitolu 4, je veľmi frustrujúce, opravte to. Ak sa to zajtra zopakuje, táto hra bude vymazaná
Ani by som nehral. Stále sa mi zobrazuje "chyba. Nie je možné získať číslo aplikácie zo servera, skontrolujte svoje internetové pripojenie". Vzhľadom na to, že som ho nainštaloval len pred 2 sekundami, je moje internetové pripojenie v poriadku.
Dávam tomu 1 hviezdičku, pretože keď sa pokúsim hrať a vyriešim 2 hádanky a keď sa pokúsim vyriešiť tretiu hádanku, pri dotyku hádanky sa nevykoná žiadna akcia okrem jedného
Táto hra má skvelú grafiku, ale náhodne sa vypne. Každé vypnutie znamenalo reštart hry od začiatku. Môj pokrok nebol nikdy uložený. Príliš frustrujúce.
Nemôžem ho ani načítať, uvádza, že je nainštalovaný, ale keď stlačím šípku na spustenie, stále sa vracia na otvorenú obrazovku.
Páčilo sa mi to, ale nepáčilo sa mi to. Hádanky boli pekné. A páčila sa mi línia príbehu. Zabiť hada je však mimoriadne ťažké. Symboly miznú veľmi rýchlo. Po niekoľkých pokusoch by som to mohol dokončiť.
Toto je veľmi dobrá hra
Celý môj život mrzne v prvej miestnosti chrámu
Dobrá hádanka z únikovej miestnosti – hádanky mali dobrý prehľad a boli náročné a zábavné.
Hráte 2 alebo 3 úrovne, potom vás to vykopne a už vás to nenechá hrať. Plytvanie pamäťou
Úžasná a vzrušujúca logická adventúra
pekný
Práve som hral prvú kapitolu, ale už som na tejto hre závislý. Hádanky nie sú také náročné (zatiaľ), ale stále zábavné. Skvelá kresba a plynulá animácia sú ďalšie dôvody, ktoré ma nútia hrať ďalej. Pokračujte v dobrej práci a vytvorte ďalšie úžasné hry, chlapci!
Veľmi pekná hra a zaujímavá...ale niektoré hádanky mätú 😕....ale pekná hra🙂🙂
Príliš veľa porúch
Táto hra je hrozná. Keď zaplatíte hviezdam, aby ste získali riešenie hádanky, vezmú si vaše hviezdy a nezobrazí sa video s riešením. Dal som jednu hviezdičku a ani si to nezaslúži
Nedáva zmysel! Hádanky sú náhodné. Rady nedávajú zmysel. Len veľa náhodných kliknutí
Dobrá hra, reklamy nie sú príliš rušivé. Vyzýva vás.
Escape Games - Lost Temple Adventure knmu
Veľmi príjemné, najmä vzhľadom na to, že ide o hru zadarmo. Niektoré hádanky sú dosť náročné. Hru som si užil až do finálneho hadieho bossa. Veľmi frustrujúce a vzdal som to.
Escape Games - Lost Temple Adventure aqya
hra je zaujímavá, ale uviazla v kapitole 3, ako prekonať túto úroveň, je ich ľubovoľná možnosť preskočiť úroveň.
Escape Games - Lost Temple Eventyr yokf
ヒドゥン・エスケープ - 失われた寺院 アドベンチャー hnsk
Som z tejto hry dosť sklamaný. Naozaj sa mi páčia hry Haiku, ale táto vôbec nie je na rovnakej úrovni. Je to veľmi neohrabané a nereaguje správne. Práve teraz som uviaznutý tam, kde aj plytvanie hviezdičkami na náznak ukazuje na políčko, ktoré vôbec nereaguje. Žiadna iná stopa nie je uvedená a nemôžem ísť ďalej. Skúsil som poslať e-mail o pomoc, ale žiadna odpoveď. Veľmi frustrovaný a sklamaný.
Je to dobré. Po častiach trochu komplikované, ale oplatí sa hrať.
Veľmi šikovne spracovaná hra s toľkými náročnými hádankami a pozeranie videa je zbytočné, pretože získate iba 2 hviezdičky
Mal som úžasný zážitok z riešenia týchto veľmi zložitých hádaniek a vzájomného prepojenia objektov v scénach... Skvelá práca, ktorú odviedol produkčný tím a ktorú ocenili za taký jedinečný a zreteľný dizajn pozadia a umenie. Len tak ďalej Tím...Hľadám viac takýchto hier v budúcnosti...!!!
Pekný
Úžasná hra klesá len o jednu hviezdičku, pretože ju nemôžete hrať offline. Okrem toho jedna z najlepších únikových hier, aké som kedy hral.
Pekná hra. Rôzne hádanky a žiadna energia
Čo je to dobrodružná hádanka. Niekoľko trikov v slovách niekoľko trikov vo výpočtoch niekoľko trikov na zapamätanie si mien alebo miest atď.
Táto hra je naozaj skvelá a tiež sa skvele hrá🤩... Milujem všetky hádanky a príbeh je jednoducho úžasný🤗....Toto je skvelá hra, odporúčam si ju stiahnuť😊💜
Miloval som to!! Hádanky neboli náročné a dej bol dobrý. Len by som si prial, aby hra bola dlhšia, alebo by ste mali iné, ktoré by som si mohol stiahnuť. Milujem tieto druhy hier a odviedli ste úžasnú prácu, aby ste ich urobili zábavnými a náročnými zároveň.
príliš ľahké