(iOS) Survive ARK Companion Pro: ARK Survival Evolved امتیازهای بیشتری را اصلاح کنید
Mar 13, 2022 19:51:44 GMT -6
Post by concclimnaliti on Mar 13, 2022 19:51:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survive ARK Companion Pro: ARK Survival Evolved ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survive ARK Companion Pro: ARK Survival Evolved IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ امتیازهای بیشتری را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Survive ARK Companion Pro: ARK Survival Evolved 2022 version ▞▞▞
عالیه
عالیه.
من دوست دارم اگر بچه ها این برنامه را برای همه بازیکنان انقراض به روز کنید
خالص banger این برنامه، الاغ من را در کشتی به مقدار زیادی نجات داد
این برنامه آن را انجام می دهد. نسخه حرفه ای ارزش 1 بار هزینه را دارد. خراب نشده یا مشکلی ایجاد نکرده است.
چیزهای خوب
Survive ARK Companion Pro: ARK Survival Evolved Strumenti smz
برنامه عالی بسیار کاربردی
شگفت انگیز برای صاحب سرور!! هر چند قطعا نیاز به به روز رسانی دارد..
Survive ARK Companion Pro: ARK Survival Evolved Verktøy mgd
بهترین ابزار برای Ark Survival Evolved!
برنامه عالی برای کمک به بازی.
بسیار مفید
من بیش از یک سال است که از SA Companion استفاده می کنم. در زمان رام کردن بسیار به من کمک کرده است! من همچنین مقدار تنظیمات قابل تنظیم و تشویق بزرگ برای حالت تاریک را دوست دارم =) اما در ماشین حساب رام کردن، دستور العمل های کیبل باید برای مطابقت با سیستم جدید کیبل به روز شوند. همچنین می خواهم بدانم کدام تخم مرغ را می توان برای هر نوع کیبل مختلف استفاده کرد.
حجم شگفت انگیز اطلاعات
برنامه خوب
ممنون از برنامه فوق العاده با این حال، من در پیدا کردن مشخصات بازمانده بسیار مشکل دارم. چه چیزی را از دست داده ام؟!
मेरा बेकरी साम्राज्य भूमिका निभाना rwq
فقط یک برنامه شگفت انگیز
این برنامه را دوست دارم که به من کمک کند و دوست دخترم نیز 5 ستاره آن را دوست دارد
آسان برای استفاده و دقیق
خرید این یک اشتباه بود. من می دانم که به خاطر عدم بررسی نسخه رایگان قبل از خرید به من مربوط است، به خصوص که حداقل 2 بررسی قبل از من وجود داشت که از کمبود به روز رسانی شکایت داشتند. برای توضیح: این برنامه دارای اطلاعات جزیره، انحراف، زمین سوخته، مرکز، راگناروک و والهالا است. نه Valguero، همان نقشه ای است که من آن را برای آن خریدم. به عنوان یک بازیکن جدید، من با هیچ نقشه دیگری آشنا نیستم، بنابراین نمی توانم به شما بگویم چه چیز دیگری در حال حاضر از دست رفته است، فقط آنچه را که دارد.
کمک بزرگ برای ساخت پایگاه!
بسیار مفید است
هنوز DOT یا Coma را در Galaxy tab 2 از دست دادهاید
هنوز آپدیت نشده 😧😧
فوق العاده راحت
بدون آن نمی توان Ark را بازی کرد
در حالی که بازی می کنم خیلی به من کمک می کند.
بسیار مفید است
مفیدترین برنامه همراهی که من استفاده کرده ام.
من واقعاً این برنامه را دوست دارم، حتی نسخه حرفه ای را نیز منتشر کرد. اکیداً توصیه میکنم رفتن به Pro ارزشش را دارد. چند چیز وجود دارد که آرزو می کنم این برنامه داشته باشد، و لیست موارد بسیار مفید خواهد بود. نسخه حرفه ای دو نسخه را در لیست برنامه های شما قرار می دهد، مطمئن شوید که از میانبر نسخه Pro استفاده می کنید. من هر بار که در ARK هستم از این برنامه استفاده می کنم. کاش آپدیت میشد استاندارد یا PRO survival ARK یک همراه ضروری است.
این برنامه به برخی به روز رسانی های گرافیکی نیاز دارد. چیزی که dododex من را جذب کرد، گرافیک آن فوق العاده است. آنها همچنین نقشه کیبل دارند و ردیابی کیبل برای آن دینو بسیار آسان است. لطفا گرافیک خود را به روز کنید، ما را ناامید نکنید.
چیزی که باید برای بازیکنان ARK داشته باشد.
این برنامه فوق العاده است، به طور منظم به روز می شود و بیشتر دقیق، شگفت انگیز است!
کمک عالی برای Ark.
برای کسی که در حال شروع بازی در ark survival evoland است بسیار مفید است.
عاشق برنامه آسان برای پیمایش و استفاده، همچنین کپی کردن گذشته آسان است به عنوان پای و همه.
دوستش دارم. میتوان با کالکسازی دقیقتر برای گنجاندن engram lvl انجام داد. در غیر این صورت oefrect
Survive ARK Companion Pro: ARK Survival Evolved Verktøy mgd
Survive ARK Companion Pro: ARK Survival Evolved Alətlər oqhc
آثار بزرگ.
از سال 2018 به روز نشده است، وقت یا پول خود را برای این مورد هدر ندهید. به جای آن Dododex را امتحان کنید
منسوخ شده و خیلی کاربر پسند نیست
Survive ARK Companion Pro: ARK Survival Evolved Nástroje urm