(Android) Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games mod daug raktų
Feb 17, 2022 9:36:42 GMT -6
Post by raigamapobeag on Feb 17, 2022 9:36:42 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug raktų ▞▞▞
▞▞▞ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games 2022 version ▞▞▞
Iš pradžių ši programėlė buvo NUOSTABI, po to nuėjau skalbti, grįžau ir netikėtai man sudužo šlapimo nelaikymas!!!!! Vos galiu žaisti 10 sekundžių, kol jis nesudūžta!! Pataisyk tai!!!!!!!
Geras žaidimas, bet yra per daug skelbimų.
Man tai labai patinka, bet man nepatinka skelbimai, todėl prašau jį pašalinti
Tai geras žaidimas, bet yra keletas problemų. Man svarbiausia, kad (turbūt to nepataisysite, bet jei pavyktų patobulinti, būtų puiku), kai aš su ja žaidžiu, gleivės atrodo kaip žodis ir tai šiek tiek erzina. 2 tiesiog per daug priedų!
Man labai patinka ši programa, tačiau nesuteikiau jai penkių žvaigždučių, nes neturiu galimybės išsaugoti pažangos. Pridėjęs duosiu penkias žvaigždutes
Šis žaidimas yra NUOSTABUS, patikrina visus, išskyrus vieną langelį, kurį lengva naudoti ✔ smagu ✔ išgyventi stresą ✔ draugams ir šeimai ✔ nėra daug pridėjimų t geriausia programos dalis. Ačiū.
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Pamumuhay lbje
Ši programa yra šiukšlė! Atsisiunčiau pirmąjį ir abu žaidimai yra vienodi. Grafika tokia bloga, kad atrodo, kad jis pagamintas 2012 m., 100% nerekomenduočiau.
Aš tikrai labai myliu šį žaidimą, nes kai gaminu gleives, tai pagerina mano dieną ir galiu pasigaminti gleivių ☺️
Geriausias žaidimas kada nors!! Tai taip paprasta naudoti ir taip smagu, rekomenduoju!!
Puiku, bet nuo paskutinio atnaujinimo jis neveikia mano samsung galaxy A2. Norėčiau gauti ankstesnę versiją. Suveikė gerai.
Tai geras žaidimas, bet aš jam skiriu 3 žvaigždutes dėl ADS, gaunu skelbimą po kiekvieno žaidimo, prašau, sutvarkykite tai, bet išskyrus tai, jis yra gerai, gana raminantis ir atpalaiduojantis, bet po kurio laiko gali pasidaryti gana nuobodus.
Super Slime Simulator: つい触りたくなるASMR・DIYゲーム ライフスタイル jvix
dabar turiu visus daiktus ir įvykdžiau visus Lulu prašymus ir kažkaip surinkau visas korteles, ką dabar darau?
Man patinka šis žaidimas, bet kodėl 4 žvaigždutės? Tai neišgelbės jūsų gleivių! Vieną kartą sukūriau geriausią, o po dviejų dienų jo nebėra! Jei ištrinate programą ir atsisiunčiate ją iš naujo, vis tiek neatgausite savo daiktų, o tai nėra problema, man nerūpi, bet galbūt jos žmonėms rūpės, jei ištrynėte ir negrąžinsite savo daiktų. tikriausiai smagu, ištaisykite šį gedimą🔧
Tai nėra blogai, tiesiog yra daug skelbimų, kuriuos maniau, kad galėtume nusiųsti savo gleives savo draugams, bet negalime, bet kol kas geras žaidimas tik apie skelbimus, todėl pykstate dėl skelbimų, manau, kad turėtumėte atsisiųsti, bet Jei viskas gerai, galite tai išbandyti, tai labai patenkinama! 😁
Tai lengva, kai einate į lulus gleivių ieškojimą. Taip pat jis nemėgsta kelti triukšmo tiek, kiek anksčiau... 1 žvaigždutė...pataisykite...man senoji labiau patinka. Ačiū
Puikus žaidimas, smagus būdas pasigaminti gleivių. Tik aš vertinu 3 žvaigždutėmis, nes turėjau visas gleivių dekoracijas, išskyrus kaktusą, lėktuvą ir čili pipirą, bet šiandien pastebėjau, kad pamečiau visas gleivių dekoracijas ir turėjau tik keletą originalių! Tai buvo šimtai gleivių dekoracijų ir sunkaus darbo valandų! Pataisykite tai, kad susigrąžinčiau tai, ką praradau! Ir kažkaip aš vis dar turiu visa kita! Priešingu atveju tai gera programa! Tačiau išspręskite šią problemą, kad gautumėte 5 žvaigždučių apžvalgą! Ačiū kūrėjams!
Skiriu 5 žvaigždutes, nes tai smagu, bet yra daug skelbimų, bet vis tiek leidžiama praleisti skelbimus, man patinka ši programa. Rekomenduoju, jei jums patinka patenkinti dalykai.
💗💗💗💗💗💗
Labai keistai tenkinantis žaidimas 100% rekomenduojamas
Šis žaidimas yra pats blogiausias kada nors išrastas žaidimas. Jis yra pigus Nikas, dėl kurio eikvojate duomenis atsisiunčiant, ir aš jo taip nekenčiau. Mano dukra manė, kad tai tikrai blogas gleivių žaidimas ir kad jie visi atrodė vienodai ir net nebuvo tokios pat konsistencijos kaip jos tikrosios gleivės.
Sena programa
Tai nuostabi programėlė ir man ji visai netrukdo. Rekomenduoju šią programą, nes labai smagu gaminti gleives ir su jais žaisti. Taip pat yra įvairių būdų, kaip jas pasigaminti skirtingų tipų gleives, todėl tai nėra tas pats dalykas. būtinai atsisiųskite, jei galite
Norėčiau skirti 2 žvaigždutes, nes žaidimas yra labai gražus ir šaunus dalykas, bet jei baigsite gaminti gleives, jis taps juodas ir tada pasirodys skelbimai, bet skelbimai yra labai klaidingi, nors turiu palaukti 20 sekundžių, bet kai laukiu 20 sekundžių, tai vis dar 20 sekundžių ir aš turiu tai padaryti dar kartą.
Mėgstate programą. Vienas dalykas, kurį turite pridėti, yra maišyti spalvas, kad sukurtumėte naują. Bet apskritai žaidimas yra puikus. Ir jūs turite pašalinti papildymus!!!!!
Super Slime Simulator: Jeux ASMR et DIY amusants Style de vie ncc
Nebulous.io Экшен lsl
Geras žaidimas
Patenkinantis žaidimas, bet per daug prideda, bet taip smagu, nes galite pasirinkti nuotrauką iš galerijos ir pastumti ją aplink puikų žaidimą, tris žvaigždutes
Labai fainas žaidimas , bet šiek tiek nuobodu kada visus slime , color ir dekoracijos turi bet šeip rekomenduoju
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Životní styl dxd
Aš HAAAAAAAATE ŠĮ ŽAIDIMĄ!!!!!!!!! Sužinojau apie šią programėlę ir ji atrodė šauniai, bet tada sužinojau, kad tai nieko panašaus į tikras gleives! Nuo faktūros man žąsis kojos, o garsai kelia nerimą... Įsidiegiau programėlę ir iš karto atsikračiau. Kodėl!? SKELBIMAI! SKELBIMAI YRA VISUR ŠIOJE PROGRAMĖJE Įspėjau savo brolį, kad jo negautų ir jis manimi netikėjo, bet tada jis tai išbandė ir jo telefonas vos netapo pačiu reklama!!! Pataisykite skelbimus dabar arba atsidursite nekontroliuojamoje būsenoje!!!!! 😡😡
Atsiprašau, jei tai tik 1 žvaigždutė, kurią galėčiau skirti šiam žaidimui. problemos 1. Kai atidariau šią programą, ji nuolat trikdė ir atsitikdavo amžinos avarijos. norėjau derinti savo gleives su 2 ar daugiau spalvų 3. Nėra pūkuotų, pūkuotų, tortų sruogų 4. Kur yra momentinio sniego ir kvapų priedų? 5. Netaikoma nuolaida tiems kolegoms žaidėjams, kurie atnaujino / įvertino šią programą. Pataisykite šią programą ir aš jai skirčiau 5 žvaigždutes😑
Skirčiau 5 žvaigždutes, bet man tai būtų per daug, nes šiame naujame atnaujinime norėjau gauti kūdikių čiulptukus, bet jis buvo 18 lygio, bet visos tos apžvalgos apie skelbimus tiesiog sakau sau, kad tiesiog išjunkite WiFi Planšetinis kompiuteris, telefonas ar kompiuteris nėra toks sunkus puikus žaidimas, kurį rekomenduočiau, bet nepamirškite išjungti „WiFi“.
Man tai labai patinka, bet labai norėčiau, kad galėtumėte maišyti 2 ar 3 spalvas, todėl atnaujinkite
Man tai labai patinka, atsisiųskite, jei dar to nepadarėte❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Man nepatinka skelbimai ir taip pat esu patenkintas šiuo žaidimu, bet aš jo šiek tiek nekenčiu
istikruju tai patariu atsisiust nes tai yra geriausias žaidimas ever