Post by raigamapobeag on Feb 17, 2022 9:21:51 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kitchen: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת אסימונים ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kitchen: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
המשחק הוא ממש כיף, אבל כמעט בלתי אפשרי לנצח אותו מבלי לבזבז כסף מאוחר יותר. משחק טוב שנהרס על ידי אנשים חמדנים
ממש כיף... מעביר את הזמן
המשחק הזה מבאס A** זה היה משחק מאתגר נהדר אבל אז הם התחילו להיות חמדנים לרצות עוד ועוד כסף כדי להשלים את הרמות אל תעשה את זה!! הם יגרמו לך להמשיך לקנות לקוחות שמדברים על כך שנגמר לך ורוצים שתמשיך להוציא 100 מטבעות כדי לעשות כל כך משחקים נוראיים.. לך למשחק Dinner Dash הטוב ביותר אי פעם!! אני אוהב את פלו אתה מקבל תגמול כל הזמן!! הם משלמים לאנשים כדי לתת ביקורות טובות🤷🏾😂
Crazy Kitchen: Cooking Game Arked fmrm
כל כך מאכזב! בכנות, לא הצלחתי להתקדם במשך ימים מכיוון שהדרך היחידה לעשות זאת תדרוש מאיצים (שדורשים הוצאה של $). אני אוהב את המשחק עד עכשיו .... הסרת התקנה סביר
זה משחק חמוד. פשוט סקס בחלק מהרמות. גם אם תכניס את כל הלקוחות בזמן. זה עדיין מחייב אותך להשתמש ביהלומים.
כמה מהרמות כל כך קשה לשחק. נראה שזה לא משנה אם אתה משדרג ויכול לקחת ימים עד שזה יכול להיות מאוד מתסכל!
משחק מאוד כיף מאתגר ומעניין
הבעיה היחידה שיש לי עם המשחק היא שהמטרות בהמשך המשחק, העולם הראשון בלבד, הופכות כמעט בלתי אפשריות ללא שימוש בפריטים או צורך להוציא אבני חן כדי להאריך את הזמן אם פרסומות אינן זמינות, קצת דורסני במיקרוטרנזקציות. מגבלות הזמן מדויקות מדי עבור רמות מסוימות שמתחילות בהמבורגר ואין להן מרחב פעולה, מה שמאיץ אותך עם יותר מדי לקוחות בבת אחת.
הודע לי על שגיאות וקיבלו מאיצים בחינם רק כדי שהמשחק יקרוס עכשיו. אין סימן לעדכונים כלשהם. פעם המשחק היה טוב אבל משתרר וקרס אחרי שהלקוח הראשון מגיע.
זה כיף וגוזל זמן אבל בדרך כלל לוקח זמן לטעון ולפעמים כשאני לא לוחץ דחיפה וחוזר למסך הבית, זה נותן לי מודעה!
משחק מבריק, התמכרתי אליו אבל סיימתי עד רמה 40 במסעדה התאילנדית ואני מחכה עכשיו לעוד רמות שיחשפו, מקווה שלא ייקח יותר מדי זמן
משחק טוב וממכר. אבל עכשיו רק מעצבן. עבור רמות מסוימות, אם לא נשתמש ביהלומים או מודעות לעולם לא יוכלו לעבור את הרמה הזו. רוצה להיות קשה, אבל זה יותר מדי. גם לאחר השדרוג כל הנכסים לא יכולים לעבור רמות מסוימות. כמו כן כשאנחנו מאבדים את הרמה זה בא להשתמש הוסף עוד 30 שניות עבור 100 יהלומים.... חושב להסיר את ההתקנה.
המשחק היה נחמד למעשה נהניתי ממנו אבל זה ממש קשה להוריד את השלב הבא למרות שיש לי קישוריות חזקה.
Crazy Kitchen: Cooking Game Аркады bqf
די משעמם ויותר מדי פרסומות.צריך להיות מהיר יותר, ולתת לך את הבחירה לצפות במודעות של יותר מטבעות/יהלומים במקום להכריח אותך לצפות ללא תגמול.
יותר מדי מודעות אם לא הייתה מודעה אחרי כל רמה זה לא היה כל כך נורא אבל מודעה של 30 שניות עוקבת אחר ניסיון eaxf ברמה. עדכון: קיבלתי תשובה מ-FlyBird אבל אני משחק בעולם הממתקים של Wonka ואין פרסומות. בכלל לא. אני אחזור למשחק Wonka.
זה נורא. אם אתה יכול לשבת לאורך כל מטורף, הוסף לפני שאתה מתקדם. אני אצמד לקדחת הבישול ללא תוספות. המשחק הזה יכול להיות מהנה אבל צריך הרבה עבודה. מספר החיים במשחק בישול?😂 צפה בתוספת הזו עבור יהלום אחד, עבר. אתה מודאג יותר מדי מלהרוויח כסף מאשר מה שהשחקנים שלך רוצים. אין שחקן שווה ללא הורדות אשר שווה ללא תוספות וללא כסף עבור כולם. לַעֲבוֹר. מסיר את ההתקנה של המשחק עכשיו
משחק זה כיף. בהחלט רוצח זמן. למרות שנראה שלוקח קצת יותר זמן לטעון את המשחק בפועל.
אני בפריז רמה 39-2 ואין סיכוי שאוכל לעבור את זה. חיפשתי את זה ביוטיוב ולפני 8 חודשים הרמה לא הייתה רמת משולבת. בבקשה לשנות את זה? זה המשחק היחיד שאני אוהב לשחק ואני ממש מצפה להמשיך.
משחק מדהים... מהגרפיקה למהירות. תמיד חיפשתי משחק בישול טוב וזה פשוט "טוב"
משחק כל כך כיף לשחק אבל מה שמעצבן אותי היה כשאני לא מצליח להשיג את המפתח 🗝 והמטבעות שלי עדיין זהים. זה צריך פשוט להוסיף את המטבעות גם אם לא תצליח לעשות זאת. ככל שתגיע לרמה גבוהה יותר, כך תצטרך יותר מטבעות כדי לשדרג כלים. אני צריך מטבעות 😔
זה נסגר וקופא כל הזמן ואני מאבד את הבוסטרים והמפתח שעמדתי לקבל זה קורה כבר שבועות אני שולח הודעות כבר שבועות יום חמישי זה לא בסדר יכולתי להיות במדינת עולם שלישי עד עכשיו
אהבתי את זה בהתחלה, אבל ככל שאני מתרחק, כמה רמות אי אפשר לנצח בלי דחיפה, וזה בסדר, למעט חיזוקים עולים יותר מדי אבני חן!!! לא קונה אותם אז מחקתי את המשחק!!!
Crazy Kitchen: Cooking Game Arkádové ryn
מְצוּיָן
אני שונא את זה כשזה מגיע לרמה 5 אני לא יכול להקיש על האוכל או שאני מתכוון שאני לא יכול לתת את האוכל ללקוחות אבל לא אכפת לי מהפרסומות שזה נותן לי מטבע, אז בבקשה תקן את האפליקציה שלך, ומתי אני מתחיל לקרוא את התגובות שהם שונאים את זה אבל יש אנשים שאוהבים את זה אז אם אתה רוצה שהמשחק שלך יזרח אז תקן את זה, רק בבקשה תקן את זה
מאוד נהניתי מהמשחק הזה עד שהגעתי לצרפת. לא אוהב צורך בשילובים כדי לעבור רמה כשאין לי מספיק לקוחות או זמן לעשות את זה. לא אכפת לי מהפרסומות מכיוון שאתה מקבל תגמולים הגונים על הצפייה בהן, אבל אני מעדיף שיהיו פחות מהן. 100 אבני חן רק כדי להמשיך רמה?? פְּלִילִי! שיחקתי באותן רמות בערך 10 פעמים בציפייה לעבור אחת בשלב מסוים. זה באמת טירוף. אני מסרב להוציא כסף אמיתי בכל רמה אחרת. מפתחים, תסדרו את זה!!
היי! בדיוק סיימתי את המסעדה הגרמנית ואני מוריד את מסעדת תאילנד, אבל אני לא יכול לשחק בה כי תמיד נכשל בחיבור לשרת. השתמשתי גם ב-Wifi אבל לא יכול להתחבר. אנא תקן את זה כי המשחק הוא מאוד כיף. תודה לך
Surgeon Simulator Doctor Games Vaidmenų žaid. xcv
משחק ממש מהנה אבל אני משוכנע שאי אפשר לנצח רמות מסוימות, לא משנה איזה כוח יש לך. שיחקתי עד רמה 70 של המסעדה השנייה וברמה 68 השתמשתי בכל הכוחות בשילוב. הפסדתי בעקביות. הם מתעקשים לרכוש אבני חן אבל ברמות אחרות הם מציעים סרטונים ליותר זמן. -פשוט לא יכול להגיש 59 מנות ב-59 שניות
עדכון: המשחק מאלץ אותך לחזור על רמות כדי לזכות במפתחות והופך לבלתי אפשרי לנצח מבלי להוציא כסף מהר מדי. הדירוג ירד מ-3 כוכבים ל-1. זהו משחק מלחיץ, מתסכל ופשוט לא שווה את המאמץ. פוסט מקורי: אני אוהב את המשחק הזה אבל שונא את זה שהוא מאלץ אותך להשתמש בשיפורים שאתה מעדיף לשמור לרמות מתקדמות יותר. אני מסוגל לחלוטין להבין את הכיוונים, תן לי לשחק את המשחק איך שאני רוצה. כמו כן, יש יותר מדי מודעות.
ייתן 5 כוכבים אבל ברגע שאתה מגיע לרמות הגבוהות זה נהיה קשה מדי וצריך אבני חן שיעזרו לך לעבור את הרמות. הגעתי לרמה 71 לפני שנתקעתי והייתי צריך להוציא כסף.
Crazy Kitchen: Cooking Game Arcade kzjz
אהבתי את המשחק בהתחלה עד ששמתי לב שזה בהחלט משתלם לנצח כדי להתקדם הלאה. הרמות נהיות קשות מדי בגלל זה לצערי הסרתי את זה זה לא היה מה שרציתי במשחק. בסך הכל זה עדיין היה טוב
המשחק הזה 💕 הוא משחק מהנה 😉 גם לשחק. זה משחק שמאתגר אותך לעשות יותר מדבר אחד בו זמנית, וגם 🐱 לראות כמה מהר אתה 😜 יכול לעשות דברים.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה, רק שאתה צריך לקנות כדי להמשיך את המשחק. זה אמור לאפשר לך להרוויח כוח עליות כמו שאתה מסוגל להרוויח מטבעות.
כֵּיף!!!!!
משחק כייפי מאוד, מומלץ!
כל כך כיפי
אני אוהב את המשחק, אבל אני תקוע ברמה 109, לא משנה כמה אני מהיר בזמן שאני משחק בו, אבל עדיין לא יכול להשיג את הניקוד הדרוש. נכנס ללחץ ובסוף אני צריך לקנות את אבני החן. אז פשוט הסרתי את זה..